LAHKOTNI KOT METULJ, KI ZNA SPROŽITI VIHAR

Koristimo prednost
lahkega in okretnega
ustroja butične
agencije.

Osebni odnosi, multidisciplinarnost in zavezanost trajnostnemu marketingu so naš pogon za uspešno izvedbo projektov.

Da pa zamah naših kril lahko povzroči tudi večje turbulence, zelo radi letimo v večjih formacijah. Z udeleženci, ki delijo naš pogled na posel. Naša široka mreža zunanjih partnerjev nam to vsekakor omogoča.

YES, WE TRAJ!

Ni dovolj o trajnosti samo razmišljati. Treba jo je prakticirati! Tudi mi smo šele pri prvih korakih, a trudimo se, da bo z vsakim dnem še bolj trajna. Za dodatne predloge smo odprti 24 ur na dan.

01 — 14

Naša kolesarnica kar poka po šivih – brez bicikla preprosto ne moremo poganjati trajnosti naprej!

02 — 14

Pri varčevanju z elektriko in toploto nam zelo pride prav kreativni oddelek. Ne morete si predstavljati na kakšne načine se da „šparat“.

03 — 14

Radi imamo skupinske prevoze, tudi s podizvajalci – na tesno se enostavno imamo bolj luštno.

04 — 14

Vizitk ne tiskamo. Imamo štampiljke — svoje podatke vam lahko „naštempljamo“ kamorkoli.

05 — 14

Furamo refill-stil — tudi na terenu vsak uporablja bidon s svojim imenom.

06 — 14

Ne odobravamo kavnih kapsul in obožujemo kavo brez dodatkov. Trenutno iščemo čim bolj učinkovito rešitev za »upcycling« kavnih usedlin.

07 — 14

Podpiramo lokalno gastronomijo!

08 — 14

Poleg odnosa do okolja nam je zelo pomemben odnos do ljudi, s katerimi sodelujemo. Spoštovanje vseh poslovnih partnerjev in sodelavcev je ključnega pomena.

09 — 14

Radi smo tudi tam, kjer ni profita. Za neprofitna in dobrodelna društva snujemo kampanje, kjer smo poplačani z dobrim občutkom, da smo naredili nekaj koristnega.

10 — 14

Pri tisku nismo stiskaški. Zelo smo pozorni na izvor in sestavo papirja, pa tudi na bližino dobavitelja. Izbor materialov s trajnostnimi certifikati je danes že tako širok, da ni nikakršnih izgub na kakovosti in ekskluzivnosti.

11 — 14

Ko si širimo obzorja, ne trošimo zgolj računalniške moči Googla in Chata, temveč obiskujemo razstave, prireditve ter spoznavamo zanimive ljudi, s katerimi bi lahko sodelovali – v realnem analognem svetu.

12 — 14

Veliko energije gre v izgubo, kadar se računalniki pregrevajo, ventilatorji pa brnijo. Redno čiščenje prezračevalnih rež in obnova termalne paste na integriranih vezjih vsake 2 leti lahko znatno zniža porabo in utiša delovno okolje.

13 — 14

Izvoz slik in video vsebin je naš vsakdanji kruh. Pri tem je pomembno, da smo na tekočem z najbolj učinkovitimi formati, ki zmanjšajo kapaciteto podatkov, hkrati pa nudijo najboljšo kakovost slike. Strežniki Youtubea in poštni predali naročnikov so nam hvaležni.

14 — 14

Nenehno iščemo nove navdihe za trajnostno prakso. In vedno smo odprti za predloge. Pišite nam!

EKIPA

Smo večjedrni procesor, ki izvaja operacije vzajemno

Meta Pavlin Avdić

strateška direktorica

Matevž Goličič

vodja produkcije

Matija Ošlak

kreativni direktor

Sanja Radaković

art direktorica